Timeplan og påmelding

Soul Healing helgekurs på Kampen / Oslo

Lørdag/Søndag 13./14.01.2018

Kl. 10:00-16:30

Pris: kr 2500

Sted:
Kampen helseklinik
Hedmarksgt. 13 b
0568 Oslo
Inngang Numedalsgata. (Rundt hjørnet for SATS)

www.kampenhelse.no

Soul Healing-kurset er energiarbeid for åndelig og sjelelig utvikling. Hovedsøylene i kurset er bronseklokkeøvelsen og energispråk. Energispråk er en qigong-metode for å rense, lette og styrke sjeleenergien. I tillegg til praktiske øvelser gir kurset en innføring i qigong-tradisjonens teori om sjelen.

Hver kurstime inneholder en energioverføring for å forsterke sjeleenergien og rense sjelen for negative belastninger.

Kurset innebærer en fordypning og heving av eget energinivå gjennom å forstå og øve Xing (vesensnatur og hjertearbeid) og Ming (livsenergi). Tilsammen er dette kjernen i det som kalles XIU LIAN.

Feng Huang Yuan Bronseklokke I+II

TEXT

TEXT
TEXT

PROGRAMMET FOR 2019 KOMMER SNART !

Energihealer
Feng Huang Bronseklokke og Energihender

Fredag 30.11.2018
Kl. 18:00-20:00
Lørdag og søndag 01./02.12.2018
Kl. 10:00-17:00

Pris: kr 2900

Sted:
Kampen helseklinik
Hedmarksgt. 13 b
0568 Oslo
Inngang Numedalsgata. (Rundt hjørnet for SATS)

www.kampenhelse.no

Ingen tidligere erfaring med qigong er nødvendig for å delta på dette kurset.

Dette kurset gir deg øvelser, teori og konkrete metoder til å heve ditt eget energinivå og til å kunne hjelpe andre med energiarbeid. Ved hjelp av det sterke Feng Huang Yuan-energifeltet kan man gjøre sine første energierfaringer allerede i løpet av kurset. Metodene er særdeles kraftfulle og utfolder raskt sin helbredende virkning. I løpet av kurset overføres en energetisk beskyttelse til alle deltakerne ved hjelp av en spesiell energioverføring.

Videre inneholder kurset konkrete metoder for å utveksle energi med naturen. Slik lærer man å ta opp essensenergien fra sola, månen, jorda, havet, elver, fjell osv.

Da kurset setter igang sterke fysiske og sjelelig prosesser, anbefales det å ta det med ro lørdag og søndag kveld etter kurset

Les mer om Feng Huan Bronseklokke her.

Les mer om Feng Huang Energihender her.

Healing Energy Training – seks moduler

Denne unike Healing Energy Training begynner i april 2019

 

Mer informasjon her

En modul:

Fredag  17:00 –  20:00
Lørdag  10:00 – 18:00
Søndag 10:00 – 16:00

Ønsker du å begi deg inn på en prosess for å øke energinivået ditt og fordype deg i ulike former for helbredende energiarbeid? Healing Energy Training er en fokusert seminarrekke med det overordnede formål å gi deltakerne en dypere forståelse for livets energetiske, medisinske og spirituelle sammenhenger.

I sentrum av denne treningen står det intensive arbeidet med energien (qi) og dine egne personlige erfaringer med denne energien. Det er en praksisbasert utdanning der du får muligheten til å lære og praktisere konkrete øvelser og metoder for helbredelse og for å fremme din spirituelle utvikling.

Målet for treningen er at du som deltaker kan heve energinivået ditt og få veiledning til klarere å erkjenne din egen vei. Et viktig aspekt er at energiarbeidet gir både kraft og verktøy til å gå denne veien. Slik blir ytre og indre forandring mulig. Det handler om å bli bevisst sine egne styrker og ressurser og sette disse ut i livet. Slik kan takknemlighet, glede, tilfredshet, medfølelse og kjærlighet utfolde seg.