Den som forstår Dao er klok.
Den som praktiserer det er sterk.

Healing Energy Training 2024 – fire moduler

Oppdag den transformerende kraften

i det nye Healing Energy Training 2024!

Etter en periode med fordypning og videreutvikling gleder jeg meg til å presentere dere for et nytt Healing Energy Training.

I fire sammenhengende moduler vil vi utforske fire store temaer som er uatskillelig knyttet til hverandre. Disse temaene vil ikke bare hjelpe oss med å helbrede oss selv, men også hjelpe oss til å oppnå mer energi og livsglede. Vi vil også kunne beskytte oss mot negative innflytelser på en bedre måte i fremtiden.

De spesielle energimetodene vil gjøre det mulig for dere å navigere bedre i energiverdenen bak den materielle virkeligheten, og å forstå dette bedre.

Jeg inviterer dere til å utforske disse dybdene av helbredelse sammen, og å bruke kraften fra energien.

Er dere klare for endring?

Healing Energy Training 2024
10. - 12. mai
07. - 09. juni
20. - 22. september
22. - 24. november
Pris for Healing Energy Training 2024: 
kr. 15.000


En modul består av:
Fredag         17:00 – 20:00
Lørdag         10:00 – 18:00
Søndag        10:00 – 16:00

Adresse:
Scuola d'italiano
Bygdøy allé 68
0265 OSLO

Påmeldingsskjema blir tilsendt (uforpliktende) på etterspørsel.Vennligst send en epost til
info@qigong-tkm.no

MODUL 1
OPPDAG KRAFTEN OG ENERGIEN I HJEMMET DITT OG AKTIVER HELBREDELSESKRAFTEN I HJEMMET

I en verden der tid er en dyrebar ressurs, og hjemmet er vårt tilfluktssted for ro og trivsel, er det avgjørende å dyrke energi og harmoni i våre rom. Vi tilbringer en stor del av tiden vår hjemme - det er vårt tilfluktssted fra hverdagens kjas og mas. 

Feng Shui gir oss muligheten til å transformere hjemmet vårt til et kraftsted og et sted for helbredelse. Denne århundregamle praksisen fra det fjerne Østen lærer oss hvordan vi kan optimalisere energien i våre rom for å tiltrekke lykke, velstand og helse.

Hvorfor er det viktig å ta hensyn til Feng Shui?
Fordi det handler om å skape en balanse mellom energiene som omgir oss. Når vi plasserer møbler, farger og dekorasjoner bevisst og med fokus, skaper vi en atmosfære som øker livskvaliteten vår og hjelper oss med å oppnå målene våre. Hjemmet ditt er mer enn bare et sted å sove og spise - det er et speilbilde av sjelen din. I denne modulen vil vi sammen transformere hjemmet ditt til et sted for ro, lykke og positiv energi. Oppdag den transformerende kraften fra Feng Shui, og opplev hvordan hjemmet ditt blir en kilde til inspirasjon, helbredelse og trivsel.

 • Feng Shui: Hva er Yin-Feng Shui, hva er Yang-Feng Shui?
 • Riktig styring og praksis av Qi "energi" i hjemmet
 • Identifisere områder i hjemmet som er i energimessig underskudd/som mangler energi
 • Finne og etablere et energihelbredende sted i hjemmet
 • Sterke energimetoder for å forbedre energien i hjemmet
 • Energioverføring
 • Energetisk inndeling av hjemmet i store livstemaer: 
 • familie, partnerskap, kunnskap, karriere, velstand, berømmelse, barn,hjelpsomme venner og livskraft. (Med velstand menes også indre rikdom, og med berømmelse menes utstråling og aura)
 • Den store Feng Shui-mesteren Guo Gong's lære
 • Og mye mer

Etter denne modulen vil dere uten tvil oppfatte og verdsette hjemmet deres på en annen måte. Denne modulen, med tilhørende øvelser, vil bidra til å transformere boligen din til et energisted som bidrar til vekst og helbredelse.

MODUL 2
SKAP HARMONI I FORHOLDENE DINE, FINN FRED I FAMILIEN DIN!

I denne modulen vil vi dykke dypt inn i energilinjene til familiene våre. Vi vil avdekke og analysere negative eller destruktive mønstre av overføringer fra familien eller enkelte familiemedlemmer. Nye metoder for energiarbeid vil bli anvendt for dette svært spesielle arbeidet med familien. Dette støtter harmoniseringen av dine familiære bånd, og muliggjør også en dypere forbindelse i mellommenneskelige forhold. Gjennom dette målrettede energiarbeidet blir blokkerte følelser løst opp og positive energier frigjort for å skape et kjærlig og balansert miljø. Vi helbreder gamle sår for å oppnå en ny forståelse og aksept. Uansett om det handler om å løse gamle uoverensstemmelser, bygge tillit eller bare føle en dypere forbindelse, vil energiarbeidet hjelpe til med å regulere og harmonisere familien din og andre mellommenneskelige forhold.

Så vil jeg minne om at dere i dagene før modulen kan komme til å merke en "energetisk forberedelse" for å regulere familiefeltet, for å finne hovedtemaet og jobbe med det. Dette kan skje i drømmer eller at man føler seg sliten/har mye energi osv. 
Som oppfølging vil jeg lære dere spesielle energiøvelser for å gjøre deres mellommenneskelige forhold - enten private/partnerskaplige eller profesjonelle - mer harmoniske.

 • Rensing og regulering av familiefeltet
 • Innsikt i de energiske forbindelsene til din egen familie både positivt og negativt
 • Innsikt i den kosmiske familien, i den jordiske familien og i den karmiske forbindelsen
 • Energioverføring for harmonisering og regulering av mellommenneskelige forhold
 • Aktiv energetisk rensing, fordypning og forbedring av forhold

 

 

 

 

 

 

 

MODUL 3
OPPLEV DEN TRANSFORMERENDE KRAFTEN AV INDIVIDUELL HELBREDELSE GJENNOM KRAFTIGE ENERGIMETODER

I denne modulen vil vi fokusere på de dypeste årsakene til plagene våre. Sjelen vår lengter etter helbredelse, og ved å bruke kraftfulle energimetoder kan vi sette i gang denne prosessen. I tillegg til å bare bekjempe symptomer, vil vi også fokusere på å utforske roten til vårt ubehag. Når sjelen blir helbredet, lindres symptomene ofte av seg selv. Vi vil sammen lære og forstå disse energimetodene og teknikkene som ble brukt av hellige mennesker som har gått veien før oss. 
Hvordan har hellige mennesker i ulike kulturer forandret seg gjennom indre vekst og helbredelse? Hvordan har de åpnet hjertet sitt for universet og menneskene? Hva betydde helbredelse for dem? 
Forvent en dyptgående og transformerende modul, og vær åpen for at indre visdom og ønsket om å intensivere denne indre reisen etter hvert nesten kommer av seg selv.

•           Lære forskjellige energimetoder
•           Kraftige energioverføringer
•           Individuelt energiarbeid med gruppedeltakerne
•           Innsikt i universet og åndelig vekst

MODUL 4
VELKOMMEN TIL VEIEN MOT JORDENS HELBREDELSE OG OPPDAGELSE AV DIN EGEN VISJON!

Jorden roper etter helbredelse, og hver av oss har kraften i oss til å bidra positivt. Gjennom tankene våre og vår livsholdning kan vi aktivt bidra til å helbrede jordens energifelt. Ved å rette våre intensjoner mot det gode, sende kjærlighet og medfølelse ut i verden, og behandle naturen respektfullt, setter vi i gang en transformasjonsprosess.

Men hvordan finner du din egen visjon for en bedre verden og en oppfylt livsvei?
Gjennom spesielt energiarbeid for din egen visjon vil du få hjelp til å skape klarhet og gjenkjenne kjernen av det du virkelig ønsker.
Hva vil du? Hva er kjernen i dine dypeste lengsler og drømmer?
I den dype energimeditasjonen for din egen visjon utforsker du disse spørsmålene og dykker ned i essensen av det som virkelig driver deg. Dette vil være en svært spennende og banebrytende modul.

 • Energiarbeid for jorden
 • Energimeditasjon for din egen visjon og livsformål
 • Praksis og teori i gruppen
 • Det kosmiske mennesket i fremtiden