HEALING ENERGY RETREAT    11.-18.09.2022

Mer informasjon om priser og registrering finner du på nettsiden i pc format (ikke i mobiltilpasset nettside). 

Healing Energy Retreat

KUN 2 PLASSER/APARTMENT ER LEDIGE!

(Det er 16 deltakere som er påmeldt.)

Bli med på en vakker reise til øya Lesbos og opplev en uforglemmelig uke full av energi og indre erfaringer.

Hver morgen starter vi dagen med kraftfulle qigongøvelser i landstedets park. Etter frokost fortsetter vi med energiarbeid. Du lærer healende energimetoder som vi anvender på hverandre under kyndig veiledning. På retreaten lærer du også en annen spesiell qigong metode for å ta opp energi fra omgivelsene og naturen - især fra havet - og selv å sende ut qi (energi) målrettet. Samtidig lærer du hvordan du kan beskytte deg selv energetisk.

På dette seminaret vil jeg for første gang tilby noen nye energiteknikker. Et høydepunkt vil være en spesiell energetisk «steinlegging» for å utveksle syke og forstyrrede energier i organer og kropp som finner sted ved havet. Turen til klosteret Taxiarchis Mantamados vil garantert bli et veldig spesielt øyeblikk. Stedet er verdenskjent for sine sterke helbredende krefter. Mer informasjon om klosteret finner du nedenfor.

I tillegg besøker vi den berømte helbredende varme kilden Eftalou et steinkast unna Molyvos. Her kan man bade i sjøen eller sitte langs kysten hvor det varme mineralvannet siver gjennom steinene og blander seg med sjøvannet i varme strømmer. Kildevannet har helbredende virkning mot forskjellige plager og vi kommer til å lære mer hvordan vi kan bruke denne naturenergien.

Hver dag avsluttes med en meditasjon med levende lys i det vakre seminarrommet.

Bilder fra tidligere retreats finner du her

Om retreatstedet Milelja

Velkommen til Milelja seminarhus på øya Lesbos. Det er et vakkert, rolig og nærende sted som passer perfekt til vår Healing Energy Retreat.

Seminarhuset tilbyr oss lekre rom og en spesiell atmosfære som gjør det veldig lett for å fordype oss i energiarbeid.

Vi har hele plassen for oss selv, det er ingen andre gjester, bare fred og ro.
Seminarhuset Milelja ligger på et område på 10 000 kvadratmeter nord på den grønne øya Lesbos. Gamle trær, blomsterhager og stemningsfulle natursteinsbygninger former karakteren til anlegget. Eiendommen tilbyr et fantastisk panorama over den verneverdige festningsbyen Molyvos utenfor kysten av Lilleasia.

Seminarhuset Milelja kombinerer ideelt sett den nødvendige roen for gruppearbeidet vårt med nærheten til den pittoreske byen Molyvos og havet.

Det harmonisk integrerte vannlandskapet med svømmebasseng og et varmt basseng er unikt. Poolvannet kommer direkte fra en varm kilde (vanntemperatur 32 grader). Vannet er klorfritt og renses organisk.

Engelsk nettside om Milelja:  Seminarsted Milelja

PRIS

Prisene finner du ved å trykke på den røde påmeldingsknappen øverst til venstre.

Inkludert i prisen er:
- kursavgift
- syv overnattinger, håndklær og sengetøy følger med.
- to måltider om dagen: fantastisk stor frokost og lunsj – deilig varm, vegetarisk buffet. På dagen med utflukt får vi middag i stedet for lunsj (også vegetarisk buffet)
- vann, te, kaffe
- Transport til/fra flyplassen.
- Utflukt til kloster (deltakelse er selvfølgelig frivillig)

Hvis du har spesielle kostbehov er det bare å si fra, så justeres menyen for å dekke dine behov.

Ikke inkludert i prisen:
Siden Molyvos tilbyr fantastiske restauranter med nydelig lokal mat, har vi anledning til å nyte denne atmosfæren om kvelden og spise direkte på strandpromenaden eller ved havnen.

 

TRANSPORT

Anreise 11.09.2022 Det organiseres transport direkte fra flyplassen Lesbos til retreatstedet.

Hjemreise 18.09.2022 Transport til flyplassen går fra seminarstedet.

Deltakerne bestiller og betaler selv flybilletter tur/retur Oslo/Lesbos.
Det fins nå direkte fly på nettsiden https://www.apollo.no

Transport til retreatstedet fra flyplassen og tilbake er inkludert i prisen

 

VÆRELSER

Kategori A
stort fint rom med felles bad med indirekte utgang til terrasse

Kategori B
stort, fint rom med terrasse med delvis havutsikt og eget bad, eller: stort, fint rom med balkong, havutsikt og eget bad

Kategori C
supersjarmerende enebolig som ser ut som "wood caravan" , eget kjøkken og bad.

Kategori D
stor, fin suite/apartment på 40 m2 med terrasse, bad og kjøkken. Rett ved bassenget, med havutsikt og lavendelblomster.

Kategori E
meget luksuriøs leilighet på 36m2 med terrasse på toppen av Milelja. Helt nybygd og fantastisk utsikt over hele området og havet.

 

Om Molyvos

Molyvos er et fredet sted nord på øya Lesbos. Steinhus, middelaldertrapper og små smug, kronet av den mektige genovesiske festningen. Den bilfrie byen har mange små trapper som fører opp fjellet, og gjengrodde gater i sentrum - Agorá med mange butikker og barer - et originalt, nesten middelaldersk utseende. Det er også en varm kilde i nærheten (i Eftalóu). I sommermånedene går det en badebuss flere ganger om dagen.

Utflukt kloster Taxiarchis Mantamados

På øya Lesvos kan man besøke et mirakuløst ikon ved det bysantinske klosteret til Taxiarchis (Erkeengelen) Michael i distriktet Mantamados. Dette klosteret ligger i den nordøstlige delen av Lesvos, 36 km fra Mytilini. Historien til dette klosteret og ikonet er nært knyttet til historien til øya Lesvos. Dette ikonet holdes nå inne i kirken. Mange øyboere hevder å ha hatt personlige erfaringer med mirakler i klosteret. Dette er tydelig fra de mange skapene fulle av tagmata (gaver) til erkeenglene i kirken. Til dags dato har pilegrimer til denne kirken blandede følelser for dette ikonet. Noen ganger kan uttrykket på ikonet virke alvorlig, trist eller lykkelig, avhengig av budskapet erkeengelen ønsker å formidle til den pilegrimen eller de troende. 

Soul-Healing-Retreat i Toscana

Mai 2018

Qigong Nyttårsretreat i Valdres

Nyttårs 2018