Den som forstår Dao er klok.
Den som praktiserer det er sterk.

Detox Healing Qigong 

Detox Healing qigongøvelsen hjelper kroppen med å avgifte helhetlig, å regulere kroppsvekten og å komme i form. I tillegg sørger treningen for avgiftning av emosjoner. Dette er en øvelse for helhetlig velvære.

Detox healing qigong er en rekke øvelser for å rense og styrke kroppen og de indre organene. Øvelsen består av ulike deler med forskjellig rensende og til dels kraftige bevegelser. 

Det anbefales å kombinere detox qigong med bronseklokkeøvelsen (1). Kombinasjonen av disse to øvelsene forsterker avgiftnings- og renselsesprosessen og fører til en intensiv fysisk og emosjonell rensing.

Mer om Detox Qigong

I løpet av livet vil både fysisk og følelsesmessig "slagg" hope seg opp i kroppen. Disse urenhetene koster oss kraft og energi. Selv om vi spiser sunt og har en bevisst livsstil, må vi av og til kvitte oss med urenheter av ulike slag. Detox qigong består av en serie med øvelser som hjelper til å avgifte kropp og sinn. Kroppens avgiftningsorganer lever, nyrer, tarmer og hud kan regenere seg og tanke ny, frisk energi. Dette hjelper oss til økt overskudd, mer glede og kraft i hverdagen.