Kurs og påmelding 2021

Seks ganger energioverføring
 

Fysisk og online deltakelse! 

Informasjon om online-kurs finner du her

Hver tirsdag fra ( nye datene kommer snart)

Kl. 19:15 - 20:30 6 x 75 min

Pris per gang: kr 200

Pris for alle ganger: kr 1000

 

 

 

Sted: 
Qigong Grefsen
Frysjaveien 33E
0884 Oslo

 

 

 

 

 

ENERGIOVERFØRING

Energioverføringer i qigong er alltid noe spesielt. I motsetning til de aktive øvelsene som alle kan gjøre hjemme, trenger du under en energioverføring ikke å gjøre noe selv. Her blir du ledet inn i en behagelig avslapning, som gjør at du kan åpne deg selv stadig mer. I denne tilstanden er du klar til å motta de meget sterke kosmiske energiene.

Den overførte energien (Qi) er alltid rettet mot bestemte formål. Følgende følelser er tegn på at qi-en virker i kroppen: Varme, prikking (flyten av qi er aktivert), fysisk og følelsesmessig velvære (frisk qi flyter i kroppen), emosjoner som kommer opp (man ler eller gråter), følelse av lykke og dyp fred som et tegn på forbindelse med universet.

Den spesielle med energioverføringer er også at jo flere mennesker som deltar, jo sterkere blir energifeltet. Hvis hver deltaker ønsker de andre mye energi og god virkning, økes energien for alle deltakere.

19.04. - Åpne og rense hjertet for å berolige tankene og for økt tilfredshet

26.04. - Dyp regulering av stress, utmattelse og hjelper ved søvnproblemer
 
03.05. - Helhetlig energieoverføring for alle organene 

10.05. - NB! Styrke intuisjonskraften for å finne livsveien sin

24.05. - Sjelelig regulering - slette negativ informasjon (part 1)

31.05. - Sjelelig regulering - styrke refleksjonskraften (part 2)

Healing Energy Training 2022

Datoene:

1. modul: 11. – 13. mars 2022
2. modul: 13. – 15. mai 2022
3. modul: 10. – 12. juni 2022
4. modul: 19. – 21. august 2022
5. modul: 30.09. – 02. oktober 2022
6. modul: 25. – 27. november 2022

En modul består av:

Fredag 17:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00
Søndag 10:00 – 16:00

For mer informasjon om innholdet i de enkelte modulene, vennligst send en epost til info@qigong-tkm.no. Jeg sender pdf-filer.

Ønsker du å begi deg ut på en prosess for å øke energinivået ditt og fordype deg i ulike former for helbredende energiarbeid? Healing Energy Training er en utdanning bestående av seks moduler fordelt over ett år med det overordnede formål å gi deltakerne en dypere forståelse for livets energetiske, medisinske og spirituelle sammenhenger.

I sentrum av denne treningen står det intensive arbeidet med energien (qi) og dine egne personlige erfaringer med denne energien. Det er en praksisbasert utdanning der du får muligheten til å lære og praktisere konkrete øvelser og metoder for helbredelse og for å fremme din spirituelle utvikling. Det blir gitt konkrete oppgaver i form av hjemmearbeid for perioden mellom hver modul. Hjulpet av samholdet i gruppa, blir deltakerne inspirert til å ta ansvar for sin egen prosess hele veien.

Nettside for Healing Energy Training finner du her

Healing Energy Retreat 11.-18.09.2022

PRIS

Prisene finner du ved å trykke på den røde påmeldingsknappen.

Inkludert i prisen er:
- kursavgift
- syv overnattinger, håndklær og sengetøy følger med.
- to måltider om dagen: fantastisk stor frokost og lunsj – deilig varm, vegetarisk buffet. På dagen med utflukt får vi middag i stedet for lunsj (også vegetarisk buffet)
- vann, te, kaffe
- Transport til/fra flyplassen.
- Utflukt til kloster (deltakelse er selvfølgelig frivillig)

TRANSPORT

Anreise 11.09.2022 Det organiseres transport direkte fra flyplassen Lesbos til retreatstedet.

Hjemreise 18.09.2022 Transport til flyplassen går fra seminarstedet.

Deltakerne bestiller og betaler selv flybilletter tur/retur Oslo/Lesbos.

Transport til retreatstedet fra flyplassen og tilbake er inkludert i prisen

Bli med på en vakker reise til øya Lesbos og opplev en uforglemmelig uke full av energi og indre erfaringer.

Hver morgen starter vi dagen med kraftfulle qigongøvelser i landstedets park. Etter frokost fortsetter vi med energiarbeid. Du lærer healende energimetoder som vi anvender på hverandre under kyndig veiledning. På retreaten lærer du også en annen spesiell qigong metode for å ta opp energi fra omgivelsene og naturen - især fra havet - og selv å sende ut qi (energi) målrettet. Samtidig lærer du hvordan du kan beskytte deg selv energetisk.

På dette seminaret vil jeg for første gang tilby noen nye energiteknikker. Et høydepunkt vil være en spesiell energetisk «steinlegging» for å utveksle syke og forstyrrede energier i organer og kropp som finner sted ved havet. Turen til klosteret Taxiarchis Mantamados vil garantert bli et veldig spesielt øyeblikk. Stedet er verdenskjent for sine sterke helbredende krefter. Mer informasjon om klosteret finner du nedenfor.

I tillegg besøker vi den berømte helbredende varme kilden Eftalou et steinkast unna Molyvos. Her kan man bade i sjøen eller sitte langs kysten hvor det varme mineralvannet siver gjennom steinene og blander seg med sjøvannet i varme strømmer. Kildevannet har helbredende virkning mot forskjellige plager og vi kommer til å lære mer hvordan vi kan bruke denne naturenergien.

Nettside for Lesbos-retreaten finner du her